در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام خواستم بدانم كه وقتي دولت مثلا افزايش حقوق كارگري را در سال جديد 10 درصد اعلام ميكند و شركت نيز طبق قانون عمل ميكند و 10 درصد را در پايه حقوق كاركنان اعمال مينمايد ، آيا در اين افزايش 10 درصدي پايه سنوات براي كارگران سابقه يك سال و بالاتر اعمال شده و يا اينكه بعد از اين افزايش 10 درصدي در حقوق ، پايه سنواتي روزانه 10000 ريال را تيز بايد منظور نمود.

 مثلا يك كارگر با پايه حقوق 10/000/000 ريال با افزايش 10 درصدي ، پايه حقوق وي به 1/1000/000 افزايش ميابد يا به 11300000 ريال
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
باسلام

افزایش حقوق سالانه براساس مصوبه شورایعالی کارقابل اعمال است که به اخرین حقوق اضافه می گردد.اماافزایش سنواتی بایستی حداقل یکسال سابقه درواحد فرد داشته باشدتامبلغ پایه سنواتی اعمال گردد.دوموضوع جدایی می باشد