در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام ,

با موتور به وسیله یک ماشین منحرف شدم و راننده فرارکرد و من با پارگی رباطهای زانو و شکستگی لگن مواجه شدم .وفقط گزارش اورژانس رو دارم نه در کلانتری ونه در پلیس راهور گزارشی ندارم و در شهریور نودوپنج تصادف کردم .حال به نظر شما از طریق صندق بیمه پیگیر باشم یا از طرف بیمه موتور و مقصر بودن خودم؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
اگر بتوانید گزارش راهور رو تهیه کنید که در اون ذکر شده باشه برخوردی اتفاق افتاده میتونید از صندوق تامین خسارتبگیرید

در غیر اینصورت از بیمه حوادث بیمهنامه خودتون میتونید خسارت بگیرید