در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

توی پارکینگ به موتور همسایه زدم خسارتی که برداشت از تعمیر کار پرسیدم میگه حدود ۳۰ هزار تومن میشه ولی مشکل اینجاست که می گه موتورمونمی تونم ببرم تعمیرگاه واسه این که پلاک قدیمیه خودم یکیو میارم درست کنن ۲۰۰هزارتومن میشه یعنی ۳۰ هزارتومنو می خواد ۲۰۰هزارتومن از من بگیره
سوالم اینه نمی خوام برگ بیمم واسه این مبلغ کم کنده بشه اگه زنگ بزنم پلیس. بیمه سیار بیاد نقدی می تونم خسارتشو خودم بدم؟و این که واسه کارشناسی تعیین خسارت بیمه سیار پول می گیره؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

حالا چطور ابنقد مطمئن هستید که مقصر شما هستید؟
بزارید شکایت کنه موتورش بره پارکینگ تا دیگه اینقد دندون گردی نکنه

من از تمام دوستان ک عزیزان بخاطر این پاسخ غیر اخلاقی عذر میخام.