در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (190 امتیاز)
سلام دوستان

من سررسید اقساط بیمه عمرم به صورت سالانه و در تاریخ 20 آبان هر سال میباشد و امسال مبلغ حق بیمه رو 15 آذر ماه پرداخت کردم که اون هم به علت تغییر در پوشش بیمه ایی بوده آیا این پرداخت با تاخیر برای من مشکل پیش میاره؟
2 پاسخ
توسط (1,460 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با عرض سلام
شما از تاریخ سر رسید اقساط تا 30 روز بعدش مهلت پرداخت دارید.بعد از اون ب ازای هر ماه 1.5درصد شامل جریمه دیرکرد میشوید.
البته این شرایط بیمه پاسارگاد هست.
در متن  بیمه نامه شما حتما به موضوع سوال شما اشاره شده است.
با تشکر
نماینده و مشاور بیمه پاسارگاد
محسن میرار