در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید بنده در مورد مفاصا حساب رانندگانی که خود پیمانکار و راننده ماشین خود در شرکت هستن وبیمه خودرا هر ماه بصورت بیمه خویش فرما پرداخت میکنند آیا مفا صا حساب به این راننده گان تعلق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

رانندگانی که بصورت بارنامه ای کار میکنند و قرارداد پیمانکاری نمیبندند مشکلی ندارند

ولی رانندگانی که قرادراد پیمانکاری منعقد میکنند باید برای قرارداد خود مفاصا حساب بیمه بگیرند و بیمه ای که بصورت خویش فرما رد میکنند کفایت نمیکند.