در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (190 امتیاز)
سلام

بیمه بازنشستگی زنان خانه دار پاسارگاد چیه؟ همون بیمه عمر هست یا فرق داره؟ چقدر پرداخت کنم ماهانه تا خانمم بازنشسته بشه؟ چند سال پرداخت کنم؟ با پرداخت ماهانه x ریال، در پایان y سال، چقدر حقوق بازنشستگی خواهد گرفت؟ کلاً شفاف و کامل لطفاً توضیح بدید.

ممنون
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست عزیزم جناب آقای دانش سلام،وقت بخیر.

اصولا" تمام بیمه هایی نظیر بیمه زنان خانه دار،بیمه آتیه کودکان،بیمه خرید جهیزیه و... تمام شون بیمه های زندگی هستن،فقط تفاوت شون در نوع و میزان پوششهایی هست که به هر یک از این عزیزان تعلق می گیره.

 خیلی از دوستان و همکاران ما هستن که در حال حاضر بیمه نامه هایی با مدت 10 سال تبلیغ و صادر میکنن که از نظر اصولی صدور این بیمه نامه ها به صلاح افراد نیست.

از این نظر به صلاح شون نیست که هیچ بیمه نامه ای رو بیمه مرکزی از نظر داشتن بازنشستگی تایید نکرده و نمیکنه،دلیلش هم اینه که کشور ما از نظر اقتصادی امنیت و ثبات لازم رو نداره.

ولی اون چیزی که در حال حاضر برای همه ما آشکار و روشن هست اینه که بخش پس اندازی بیمه نامه دارای قدرت فراوانی در آینده خواهد بود.

بدین معنی که اون پس انداز( اندوخته بیمه نامه) در هر زمانی این قدرت و اختیار رو به شما خواهد داد تا از اون بعنوان وام،و یا سپرده و یا هر کار دیگه ای که صلاح بدونین استفاده و یا برداشت بفرمایین.

برای بازنشستگی هم خدمت تون عرض میکنم که شما به قوانین بسیار بسیار سختگیرانه در تامین اجتماعی دقت کنین.( 30 سال حق بیمه باید پرداخت کنین،تا با شرایط خاص تامین اجتماعی بازنشسته بشین) و با پرداخت حق بیمه هایی بسیار بسیار سنگین!!

بنظر شما سایر شرکتهای بیمه ای آن قدر قوی هستن که بتونن بیشتر و یا همتراز سازمان تامین اجتماعی به افراد حقوق بدن؟

ولی آنچه که مسلمه اینه که در آن زمان شما یه پس اندازی خواهی داشت که بوسیله محاسبه سود روز بانک میتونی بهره برداری مالی ای رو که در آن زمان بدست میاری رو محاسبه کنی.

از این جهت پیشنهاد بنده بعوان کارشناس صنعت بیمه در رشته بیمه های زندگی این هست که شما یک بیمه نامه با مدت 30 سال(که بیشترین و بهترین امکانات و پوشش های بیمه ای در اختیارتون قرار میگیره) باز بفرمایین،و از سال 10 یا 12 یا 15 و یا هر زمانی که خودتون تشخیص دادین میزان اندوخته (سود) بیمه نامه به حد مطلوب و دلخواه تون رسیده و میخواین تبدیل به بازنشستگی برای همسر محترم تون بشه ثبت نام بفرمایین تا بتونین از مزایای آن استفاده بفرمایین.

در حال حاضر ما بعوان مرجع محاسبه میزان حقوق بازنشستگی در بیمه های زندگی،فقط سود سپرده های بانکی رو ملاک داریم و مسلما" این مبلغ پس اندازی هر چقدر بیشتر باشه،میزان پوششها و پس انداز شما نیز بیشتر و بیشتر خواهد خواهد شد.

در حال حاضر ما جدولی داریم که بر اساس بهترین پوششها و میزان اندوخته آن و بر همین اساسی که خدمت تون عرض کردم،میزان دریافتی اون حقوق رو پس از 15 سال و در بازه زمانی 5 ساله(15 ،20،25و 30 ساله) برای افراد مشخص نموده است.

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر لطفا" فرم زیر را پر بفرمایین تا با شما تماس گرفته شده و بیشتر درباره آن طرح به شما توضیح داده شود.

با تجدید احترام