در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
به نظرتون بیمه اتیه زنان پاسارگاد راه مناسبی برای سرمایه‌گذاری میتونه باشه؟؟
2 پاسخ
توسط (2,570 امتیاز)
با سلام و احترام
از آنجایی که وضعیت صندوقهای بازنشستگی در کشور ما تعریف چندانی ندارد یکی از راههای مطمئن برای سرمایه گذاری و پس انداز، بیمه های عمر و تامین آتیه میباشد. این بیمه ها شرایطی را فراهم آورده اند که افراد با توجه به وسع مالی خود و انتظاری که در آینده از این بیمه نامه دارند بتوانند مبالغ حق بیمه پرداختی را به میل خود انتخاب کنند و با این سرمایه گذاری نسبتا اجباری برای دوران بازنشستگی خود پس اندازی امن بدست بیاورند.

برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید