در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
باسلام :

بنده 12سال در مشاغل عادی (دولتی) سابقه بیمه دارم و 15سال و 6 ماه در شرکت تولیدی فولاد مشغول به کار هستم که مجموع سابقه بیمه بنده بدون وقفه 27 سال 6 ماه میباشد وسن اینجانب 48 سال است که با توجه به اینکه مجموع سنوات اینجانب با احتساب 1.5بابری سنوات شرکت فولاد به 35سال میرسد خواهشمند راهنمایی بفرمایید که بنده چکار باید انجام دهم آیا کارفر ما میتواند از واریز 4درصد حق مشاغل سخت وزیان آور امتنا ورزد در ضمن تا کنون 2نفر از پرسنل شرکت از این مزایا استفاده کرده اند (عنوان شغلی در لیست بیمه بنده انبار دار میباشد)

 باتشکر فروان
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
باسلام

اولا" ، بادرخواست ازاداره کارنسبت به سخت وزیان آوربودن شغل اظهارنظرگردد. ثانیا" درصورت تائیدشغل بعنوان سخت وزیان آور،اگرچنانچه بیمه پردازی سوابق قبلی شماتامین اجتماعی باشد،جمع مشاغل عادی وسخت وزیان آوربایستی به 35 رسیده باشدکه بدون شرط سنی امکان بازنشستگی میسرگردد.