در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
آیا داشتن کارت معافیت پزشکی سربازی ممکن است برای بیمه مشکل ساز شود ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

چنانچه در معاینات اولیه و اعلام نمره چشم و میدان رنگ و دید مشکلی نداشته باشید و به هر حال اگر با داشتن عینک نمره چشم شما ده؛ دهم باشد، برای شما مشکلی پیش نخواهد آمد و به راحتی می توانید بیمه خود را ادامه دهید. البته اگر دید اصلاح شده شما با عینک و یا لنز کمتر از ده دهم باشد، بیمه خواهید شد، اما چنانچه در سال های بعد متقاضی از کارافتادگی کلی جهت بیماری چشم باشید، ممکن است کمی با مشکل مواجه شوید.