در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام
دختری هستم که مستمری پدرم را دریافت کرده و از جانب آن مرحوم تحت پوشش بیمه خدمات درمانی و تکمیلی آتیه سازان  هستم. در صورت رد حق بیمه تامین اجتماعی برای شغل حق التدریس دانشگاه آزاد(هفته ای 8 ساعت) و حقوق ماهیانه زیر صد هزار تومان :
1- آیا مستمری بنده قطع خواهد شد؟
2-وضعیت دفترچه خدمات درمانی و تکمیلی آتیه سازان چطور می شود؟(با توجه به این که تنها شماره بیمه از تامین اجتماعی دریافت کرده ام و دفترچه تامین اجتماعی ندارم.)
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام با توجه به اینکه شما تحت پوشش بیمه پدر میباشید تا زمانیکه ازدواج نکردید ویا اینکه در کاری مشغول نباشید وحق بیمه واریز ننمایید مستوری شما قطع نمیشود ودر صورتیکه امروز لیست بیمه برای شما به هرشعبه ای ارسال گردد سیستم خودبخود نام شمارا از مستمری پدر حذف مینماید ایمانی