در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (160 امتیاز)
سلام.بنده دراول مهر95به یکی ازشعب بیمه تامین اجتماعی رفتم وقراردادبیمه مشاغل ازاد12درصدبستم ویک ماه حق بیمه روبه حساب سازمان واریزکردم.سوال اینجانب اینه که بنده درسال93 توکمیسیون پزشکی ناجا(خدمت سربازی)معافیت پزشکی ازنوع بیماری اعصاب وروان تشخیص دادن ومعاف شدم.میخواستم بدونم بنده بااین نوع معافیت میتونم ازمزایاوحقوق مستمری ازکارافتادگی بیمه تامین اجتماعی استفاده کنم یااین طرح شامل حال من نمیشه؟اگه بفرستن کمیسیون تامین اجتماعی چه مدارک پزشکی روبایدباخودم بهمراه ببرم؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام اولا در بیمه مشاغل آزاد با 12 درصد حق بیمه فقط  بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی تحت پوشش می باشد

دوما مرجع رسیدگی به ازکارافتادگی کمیسیون پزشکی ماده 91 تامین اجتماعی یا همان شورای پزشکی تامین اجتماعی می باشد نه کمیسیون های پزشکی دیگر سازمان ها و برای بررسی از کارافتادگی باید با داشتن شرایط لازم در این کمیسیون شرکت نمایید

اطلاعات تکمیلی در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری