در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (110 امتیاز)
سلام، میخواستم بدونم که مچ دستم 4 سال پیش دچار شکستگی از ناحیه استخوان اسکافوئید شد،که 2 بار عمل کردم،که باردوم پیوند استخوان انجام شدو ازپلاتین استفاده شد که الان بعد از 2سال شکستگی درناحیه استخوا اسکافوئید وجود دارد و من ازناحیه مچ دست دچار محدودیت حرکتی شده ام و خیلی اذیتم میکنه،آیا این موضوع شامل از کار افتادگی میشود؟ اقدام کنم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

اگر حادثه ناشی از کار باشد ممکن است خسارت مقطوع و یا از کارافتادگی جزئی به شما تعلق بگیرد ، اما از کارافتادگی کلی بعید می دانم . در حالت غیر حادثه کاری که به نظر من فکرش را هم نکنید ، از کارافتادگی کلی تعلق نمی گیرد .

با تشکر