در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام من دارای 22سال سابقه کار فنی تاسیسات برقی هستم چند سالی است دچار نقص بینایی دید لوله ای پیشرونده با تشخیص پزشک شده ام سن من 46 است .

چند باری هم از ناحیه پا و سر در محیط کار به خاطر نقص در بیناییم دچار آسیب هم شده ام .

 آیا میتونم به خاطر ندیدن آسیبهای بد ترکه منجر نواقص بیشتری برای من شود خواستار از کارافتادگی هستم .لطفا راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه مشکل بینایی داریدمیتوانید از طریق کمیسیون پزشکی وپزشک معتمد تامین اجتمایی در صورت تایید تا ۶۶٪از کار افتاده کلی قرار گرفته واز کار افتادگی بگیرید وهرچقدر درصد ار کار افتادگی کمتر باشد مستمری مبلغ کمتری دریافت مینمایید.  ..ایمانی