در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام برادرم مدت یک ساله که سرطان مری و معده از نوع بدخیم گرفته و از نظر پزشکان درمانی نداشته و لاعلاج میباشد چون تا زمانی که زنده ست باید هر ۲۱ روز شیمی درمانی شود و به علت ضعف جسمانی شرایط کار کزدن نداره واز طرفی حدود ۹ سال سابقه بیمه دارد لطفا راهنمایی بفرمایید برای اقدام به از کار افتادگی باید چه مراحلی را طی کنم متشکرم
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باید به شعبه تامین اجتماعی مراجعه کنید تا اگر شرایط ماده ۷۰ و ۷۵ را داشته باشد جهت از کارافتادگی در کمیسیون پزشکی شرکت کند