در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام من کارت مهارت را گرفته ام و در سامانه رفاهی هم ثبت نام کردم و تایی هم شدم ولی خبری نشد وقتی هم از تامین اجتماعی سوال کردم گفتن خودشون باهاتون تماس میگیرن ولی خیلی وقته گذشته و هیچ خبری نشده چه باید بکنم؟
1 پاسخ
توسط (700 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه بیمه کارگران ساختمانی بصورت سهمیه بندی هست باید در نوبت سهمیه قرار بگیرید ثبت نام در سامانه رفاهی جهت پالایش اولیه و حایز شرایط اولیه بودن و سپس معرفی به انجمن های صنفی و تامین اجتماعی می باشد