در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض خسته نباشید.
میخواستم بپرسم ببینم چطوری میتونم از طریق گواهینامه مهارت فنی برق صنعتی خودمو بیمه کنم. یا بیمه با کمترین مبلغ پرداختی ؟؟از چه طریقی میتونم؟؟؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام شما میتوانید بیمه مشاغل ٱزاد یا بیمه اختیاری شوید واز ۱۲٪تا۲۶٪قرارداد ببندید وبهترین حالت میتوانید با ۱۸٪ بیمه شوید چون مبلغ کمتری پرداخت وپوشش مناسبی تعلق میگیرد..ایمانی