در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام،شرایط لازم برای گرفتن بیمه کارگری چیست ،ثبت نام کردم منتها سهمیه هنوز نیامده ،مزایای بیمه کارگری هم قید کنید لطفا
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر شما ثبت نام در تامین اجتماعی انجام دادید بایست منتظر باشید که نوبت شما برسد مزایای این بیمه در این است که اگر در حال کار کردن در محل کار که ارتباط با شغل شما داشته باشد اتفاقی بیفتد بیمه حمایتهای لازم رو برای شما انجام میدهد هزینه این بیمه نسبت به بیمه های دیگر خیلی کم است