در لیست بیمه توسط (130 امتیاز)

سلام من 7 سال است که در شرکتی مشغول کار حسابداری هستم. ابتدا با مدرک کاردانی مشغول کار حسابداری شدم و از 3سال قبل با مدرک لیسانس در پست سرپرستی حسابداری مالی و انبار فعالیت دارم.

مشکلی که پیش آمده اینست که در تمام قراردادهایی که با کارفرما بسته ام عنوان شغلی بنده همان "حسابدار" خالی منظور گردیده است

و هربار که به مدیر کارگزینی میگفتم که شغل من ارتقا پیدا کرده چرا تغییر نمی دهید میگفتند که زیاد مهم نیست و من هم امضا میکردم.

در حال حاضر قراراست طرح طبقه بندی مشاغل اجرا گردد و به گفته مدیر کارگزینی برای من از تاریخ اجرای طرح عنوان شغلی به "کارشناس مالی 1 یا 2" تغییر می کند و سنوات سه سال گذشته با همان عنوان شغلی قبلی محاسبه میگردد.

سوال من اینست که بخاطر عنوان شغلی ثبت شده در قراردادهای قبلی آیا در طرح طبقه بندی حقی از بنده کم خواهد شد؟

در این صورت برای احقاق حق خود در طرح چه اقداماتی باید انجام دهم؟

1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
طرح طبقه بندی مشاغل براساس شرایط موجود واحرازامتیازبه موجب شرایط کاراختصاص می بابدواگربه گروه وپایه ای که به آن حقوق تنظیم میگردد اعتراض وجود داشته باشدقابل پیگیری ازکمیته طرح طبقه بندی میباشد.