در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

سلام،تا چند روز مرخصی استعلاجی را کارفرما می تونه در سال از کارگر قبول کنه؟ کارفرما میتونه یک روز در سال هم از کارگری که مرخصی استعلاجی میاره قبول نکنه و اون رو بفرسته بیمه؟

1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام
پاسخ موسسه حقوق بهار (کارشناس قانون کار) در این زمینه:

"در بند 1 ماده 62 قانون تأمین اجتماعی آمده که در مواردی کهعدم اشتغال به کار و معالجه به سبب بیماری باشد در صورتی که بیمار در بیمارستان بستری نشود غرامت دستمزد از روز چهارم پرداخت خواهد شد. لذا کارفرما هیچ تعهدی برای سه روز اولیه استعلاجی نداشته و مواردی که آن را به عهده کارفرما تلقی میکنند موضوعیت ندارد."

و پاسخ آقای مهدی نژاد (کارشناس تامین اجتماعی) :

"به موجب بند یک ماده 62 قانون تامین اجتماعی، استراحت پزشکی بیماری عادی_ (بستری نشدن، حادثه نبودن، ادامه بیماری قبلی نبودن)_ از روز چهار پرداخت می شود، اما مدت استراحت سه روز اول جزء سابقه پرداخت حق بیمه محسوب می شود."