باز هستیم
0 امتیاز
7,468 بازدید
در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
ویرایش شده توسط

سلام،تا چند روز مرخصی استعلاجی را کارفرما می تونه در سال از کارگر قبول کنه؟ کارفرما میتونه یک روز در سال هم از کارگری که مرخصی استعلاجی میاره قبول نکنه و اون رو بفرسته بیمه؟

1 پاسخ
0 امتیاز
توسط (332,410 امتیاز)
سلام
پاسخ موسسه حقوق بهار (کارشناس قانون کار) در این زمینه:

"در بند 1 ماده 62 قانون تأمین اجتماعی آمده که در مواردی کهعدم اشتغال به کار و معالجه به سبب بیماری باشد در صورتی که بیمار در بیمارستان بستری نشود غرامت دستمزد از روز چهارم پرداخت خواهد شد. لذا کارفرما هیچ تعهدی برای سه روز اولیه استعلاجی نداشته و مواردی که آن را به عهده کارفرما تلقی میکنند موضوعیت ندارد."

و پاسخ آقای مهدی نژاد (کارشناس تامین اجتماعی) :

"به موجب بند یک ماده 62 قانون تامین اجتماعی، استراحت پزشکی بیماری عادی_ (بستری نشدن، حادثه نبودن، ادامه بیماری قبلی نبودن)_ از روز چهار پرداخت می شود، اما مدت استراحت سه روز اول جزء سابقه پرداخت حق بیمه محسوب می شود."

با احترام
برای دریافت مشاوره بیمه اینجا کلیک کنید

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
+1 امتیاز
1 پاسخ 10,605 بازدید
سوال شده اسفند 4, 2017 در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط anjel (120 امتیاز)
+1 امتیاز
1 پاسخ 19,589 بازدید
سوال شده بهمن 4, 2017 در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط تیموری (3,780 امتیاز)
0 امتیاز
2 پاسخ 4,167 بازدید
سوال شده مرداد 26, 2017 در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط hamzehei (800 امتیاز)
0 امتیاز
1 پاسخ 5,857 بازدید
بیمه بیکاری
تماس با ما
درباره ما
بلاگ
قوانین و شرایط
حریم خصوصی

آدرس:  تهران، چهارراه ولیعصر، کوچه بالاور، برج فناوری دانشگاه امیر کبیر، واحد 102  ​

تلفن: 02192009759 

ایمیل: info@bidbarg.com 


مجوز اینماد - Enamad Trust Certificate

 

مجوز نماد اعتماد الکترونیک

Zarinpal Trust Certificate

پرداخت امن با زرین پال

 

...