در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
یا سلام و خسته نباشید. اینجانب دارای جمعا46 سال سن و  21 سال و 6 ماه سابقه پرداخت بیمه که 2 سال ابتدای آن از نوع بیمه پیمانکاری بوده هستم.

بعد از 12 سال کار کردن بدون وقفه در یک شرکت خصوصی به دلیل شرایط بد اقتصادی از ابتدای دی ماه اخراچ شده ام.

 آیا می توانم برای بازنشستگی اقدام نمایم. آیا اگر به هر دلیلی بازنشستگی اینجانب به مشکل برخورد به ویژه که تجمیع سوابق اینچانب به مشکل برخورده و ظاهرا بسیار زمانگیر خواهد بود آنوقت یک ماه فرصت اعلام جهت استفاده از بیمه بیکاری را هم از دست خواهم داد چه کنم.

به طور کلی در زمان اخراج می توان برای بازنشستگی اقدام نمود یا رابطه کاری کارگر وکارفرما در زمانی درخواست بازنشستگی باید بر قرار باشد؟

با سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
ضمن آنکه در زمان درخواست بازنشستگی ،رابطه بیمه ای شما باید برقرار باشد.وتازمان تجمیع سوابق میتوانید ابتدا از بیمه بیکاری استفاده کنید.