در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز

بنده ده سال پیش پدرم به عنوان یک فرد نظامی از کار اخراج شد (با ۲۵سال سابقه) و و حدود یک سال پیش ما متوجه شدیم که میتونیم از حق عائله مندی استفاده کنیم و با پیگیری تونستیم از این حق استفاده کنیم و سه پنجم حقوق پدرم و بگیریم. سوال من این هست که ایا ما میتونیم برای اون نه سالی که این پول رو نگرفتیم اقدامی بکنیم؟ ایا در قانون ماده یا تبصره ای برای این امر وجود دارد؟
با تشکر و سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)

به عائله تحت تكفل آن گروه از كاركنان نيروهاي مسلح كه پس از سال ۱۳۶۸ با داشتن حداقل پانزده سال تمام سابقه خدمت بر اساس نظر مراجع‌ قضائي و هيأتهاي مربوط به رسيدگي به تخلفات نيروهاي مسلح اخراج شده‌ اند، ماهانه وجوهي معادل سه پنجم حقوق بازنشستگي آنان پرداخت ميشود و این مبلغ می بایست از زمان صدور حکم اخراج ، توسط صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح پرداخت شود