در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

من به شکل نیمه وقت در یک شرکت وابسته به شرکتهای وزارت بهداشت کار میکنم حق عائله مندی من با دو فرزند به شکل نصفه پرداخت میشود 80 هزار بابت دو فرزند ایا اینکار شرکت قانونیست..اگر قانونی نیست به کجا شکایت کنم؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

چنانچه مشمول قانون کار هستید حق اولاد 3 برابر مزد روزانه است و در صورت عدم پرداخت به اداره کار محل انجام خدمت مراجعه نمائید