در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (1,290 امتیاز)
در دوران بیماری و یا مدتی که کارگر زن در مرخصی بارداری و زایمان است پرداخت کمک عائله مندی با چه کسی است؟کارفرما یا سازمان تامین اجتماعی؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام

از آنجا که کمک عائله مندی از مواردی است که بر اساس مقررات تامین اجتماعی حق بیمه از آن کسر نشده و در نتیجه در ایام بیماری که کارگر از سازمان مزبور غرامت مزد دریافت می دارد جز غرامت پرداختی به کارگر نیست لذا پرداخت آن در ایام بیماری و زایمان که به تایید سازمان تامین اجتماعی رسیده باشد کلا برعهده کارفرما می باشد.