در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-1,060 امتیاز)
آیا سابقه پرداخت حق بیمه به صندوق های دیگری به جز سازمان تامین اجتماعی ،بیمه شده را  مستحق دریافت کمک عائله مندی موضوع ماده 86 قانون تامین اجتماعی می کند؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام کمک عائله مندی به ترتیبی که در ماده86 قانون تامین اجتماعی پیش بینی شده است به بیمه شدگانی تعلق می گیرد که علاوه بر داشتن فرزند واجد شرایط ،سابقه پرداخت 720روز کار را نیز نزد سازمان تامین اجتماعی داشته باشد و لذا پرداخت حق بیمه به سایر صندوق های بیمه ای که مورد تایید سازمان تامین اجتماعی نباشد بیمه شده را مستحق دریافت حق اولاد مقرر در ماده 86نمی کند.