در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام
من براي پرداخت اينترنتي بيمه آزاد وارد سايت سمت تامين شدم و فيلدها رو كه پر كردم به جاي موفقيت در ثبت پيام اومد كه قبلا با اين نام كاربري(كد ملي) ثبت شده است در صورتي كه براي بار اول وارد و ثبت نام كردم و براي ورود كد ملي هم كه ميزنم پيام اشتباه بودن نام كاربري مياد الان بايد چكار كنم؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

محتمل قبل از بیمه اختیاری که میخواهید اقدام به ان نمایید در جایی بیمه اجباری پرداخت مینموده اید لذا با مراجعه به شعبه ای که بیمه اجباری در ان برایتان ارسال میگردیده نسبت به اصلاح و رفع مشکل اقدام نمایید و با اصلاح ان میتوانید ثبت نام خود را با موفقیت به اتمام برسانید