در سوابق بیمه توسط (3,570 امتیاز)
سلام دوستام من دیشب تو سایت تامین اجتماعی مشاهده سوابق ثبت نام کردم الان مشاهده و رو میزنم مینویسه در حال دریافت اطلاعات ، و سوابقمو نشون نمیده ، کسی میدونه دلیلش چیه ؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

هر وقت چنین مشکلی پیش آمد بدانید که به علت زیادی درخواست ها و عدم پاسخگویی سرور مورد نظر ارور پیش آمده و به جای آن چنین اعلانی نمایش داده می شود . در زمان های دیگر مراجعه کنید مانند نیمه های شب و اوایل صبح .

با تشکر