در پرداخت حق بیمه توسط
سلام
من تاآخر شهریوربیمه آزاد پرداخت کردم،الان میخواهم برم سرکار چیکارکنم تا این دوماه که واریزکردم بهم برگردانند وبیمه کارفرمایم برایم ردبشه؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام با مراجعه به شعبه ای که قرار است حق بیمه اجباری شما درآن شعبه واریز شده به واحد نامنویسی مراجعه ویک نامه از آن شعبه به شعبه ای که بیمه اختیاری واریز کرده ای میگیرد وبه شعبه که اختیاری پرداخت کرده اید میبرید وتاریخ شروع بکارتان را ثبت میکند وبعد از واریز بیمه اجباری مجدد به شعبه پرداختی اختیاری مراجعه نموده ومبلغ واریزی را پس میگیرید