در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام من اگه 20 سال سابقه کار مستمر ومداوم داشته باشم که دارم وهر ماه کارفرما پیمانکار من سر حقوق مبلغی سختی کار به من پرداخت می کند ایا سختی کار وزیان اور به کار مت تعلق می گیرد کارمندی با مواد شمییایی وخورنده مثل کاستیک سودا واهک وماده خورنده وخطرات مثل کلسیم کلراید وگازوییل وشب کار ثابت هستم ؟؟؟  مرسی
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

تایید مشاغل سخت وزیان اور بعهده کمیته مشاغل سخت وزیان اور میباشد و بعدازتایید با پرداخت حق بیمه 4درصد سخت وزیان اور به تامین اجتماعی مدت مذکور به سوابق اصلی اضافه خواهد گردید