در سختی کار و مشاغل سخت توسط (120 امتیاز)
ما یه گاوداری داشتیم که ده سال از طریق اون بیمه میریختیم پدرم کارفرما بود و دونفر هم کارگر داشنیم که بیمه شده بودن.

ما خودمون بیمه رو پرداخت میکردیم برای همین حداکثر مقدار بیمه به اضافه بیمه بیکاری و سختی کار رو پرداخت کردیم ده سال گاوداری داشتیم بعد تعطیل شد بعد از اون هم از طریق کشاورزی بیمه ریختیم بازهم سختی کار و بیمه بیکاری و ریختیم

ولی الان که موعد بازنشستگی یکی از کارگران شده یعنی به سن 50 سالگی رسیده 27سال هم سابقه بیمه داره ولی اداره کار میگه به دلیل تعطیل شدن گاوداری پنج سال سختی کار به شما تعلق نمیگیره و باید سه سال دیگر بیمه پرداخت کنید.تکلیف این سختی کار که ما پرداخت کردیم چی میشه چرا اداره کار تایید نمیکنه
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
عدم تعلق سختی کار بدلیل تعطیلی نمیتواند باشد امکان دارد کمیته مشاغل سخت و زیان آور شغل اعلام شده را جز مشاغل سخت و زیان اور مورد قبول قرارنداده که این مورد را اعلام نموده است