در سختی کار و مشاغل سخت توسط
باعرض سلام کارمند 48 ساله مخابرات هستم وپس از تایید مشاغل سخت وزیان آور توسط وزرارت کار در مرتبه اول تامین اجتماعی نیز بجز یک مورد 370 روزه مشاغل سخت مرا در حدود 12 سال ونیم قبول کرد پس از آن به جهت اعتراض دوباره اینجانب برای 370روز فرم تطبیق وزارت کار را پر کردم ومجددا توسط آن وزرات خانه تایید شد ولی پس از مراجعه به تامین اجتماعی شعبه 13 آنها ابراز داشتند که مشاغل سخت در مخابرات از این پس از تاریخ 88/8/19 به بعد برای افراد محاسبه میشود سئوال بنده وسایر همکاران شبیه من این است که جوابگویی مشاغل سختی که قبلا توسط وزارت کار تائید شده بود وبرای کارکنان در زمان خود سخت و زیان آور شناخته میشد چرا اکنون توسط تامین اجتماعی نادیده گفته میشود و جوابگویی با کیست و کجا وچطور میتوان اعاده حقوق از دست رفته را انجام داد با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
اگر مصوبه و دستورالعمل باشد میتوانید از طریق دیوان به این امر اعتراض و رای مورد خواسته خود را اخذ نمایید در صورت قانون بودن امکان برگشت به قبل و موارد تایید شده قبلی میسر نمیباشد