در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید.

این جانب وهمسرم دفترچه بیمه سلامت داریم و بیمه دیگه ای نداریم و چون فرزندی نداریم ! همسرم برای بچه دارشدن باید عمل داخلی انجام بده و باید در بیمارستان خصوصی این کار انجام بشه و طبیعتا بیمه ما خاصیتی نداره و من قدرت پرداخت هزینه انرا ندارم

ایا میشه فقط همسرم را بیمه تکمیلی کمک رسان بکنم چون اگه خودم را هم بیمه کنم قدرت پرداخت هزینش را ندارم لطفا کمکم کنید چکار کنم متشکم.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

متاسفانه با شرایط فعلی شما امکان عضویت شما درهیچ بیمه تکمیلی ای وجود نداره.

شرکت کمک رسان نیز برای عضویت،چکاپ میگیره و بیماریهای قبل از عضویت رو از سقف تعهدات خودش خارج میکنه.

شما فقط از دفترچه خدمات درمانی تون و آن هم فقط در بیمارستانهای دولتی و مراکز دانشگاه علوم پزشکی ایران میتونین خدمت بگیرین.

اگر نیاز داشته باشین که در بیمارستان خصوصی این عمل رو انجام بدین،باید هزینه شو از جیب تون پرداخت کنین.

البته یک راه داره،و آن ثبت نام بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد هست که بیمه تکمیلی رایگان(فقط در بخش جراحی و بستری) به بیمه شدگان خود هدیه میدهد و آن نیز شرایط خاص خود را داشته و مدت زمان شامل آن میشود.

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر،لطفا در تلگرام به شماره زیر پیام بدین:

با تجدید احترام،ادیب زاده

مدیرفروش بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد