در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (110 امتیاز)
سلام بیمه تکمیلی برای بیمه سلامت واسه زایمان کدوم بیمه هزینه‌ها شو میده
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگه با دفترچه سلامت می خواین برین بیمارستان دولتی،اونجا تا ۹۰٪ هزینه ها رو بیمه پرداخت می کنه.

اگه بفرض هزینه زایمان شما در بیمارستان ۵۰۰ هزار تومان بشه،شما فقط ۵۰ هزار تومان می پردازین.

اگه برای اون ۵۰ هزار تومان دنبال بیمه تکمیلی می گردین،کلا دنبال بیمه تکمیلی نگردین چون ارزشش رو نداره.

اگه با بیمه سلامت می خواین در بیمارستانهای خصوصی بستری بشین،معمولا حداکثر هزینه ای که دفترچه سلامت می پردازه بین ۲۰٪ تا ۳۰٪ هزینه های زایمان هست.

پس اگه الان خانوم تون باردار هستن به هیچ وجه دنبال بیمه تکمیلی نگردین که امکان بیمه شدن شما و خانوم تون صفره و هیچ شرکتی شما رو بیمه نمی کنه!!!

اگر هم جایی به شما گفتن که بیمه سلامت بیمه تکمیلی داره،این یک کلاه برداریه و میخوان فقط ازتون پول بگیرن.

لطفا گول این شیادان رو نخورین.

چون قانونا بیمه تکمیلی در  بخش زایمان ۹ ماه تا یک سال دوره انتظار داره.