در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (77,080 امتیاز)
با سلام و خدا قوت به همه بیمه گران محترم و پاسخ های بی منت شان.

چند وقتی است که با ما تماس میگیرند و میگویند که از بیمه سلامت و برای ثبت نام بیمه تکمیلی تماس می گیریم و برای هر نفر بین۴۰۰-۳۰۰ هزار تومان هم نرخ می دهند.

می خواستم از کارشناسان محترم سوال کنم که آیا بیمه سلامت،بیمه درمان تکمیلی هم دارد؟

با سپاس از پاسخ گویی تان.
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
هموطن گرامی سلام،وقت بخیر.
باید به عرض شما و کلیه هموطنان گرامی و عزیزم برسانم که سازمان سلامت(بیمه خدمات درمانی سابق) بجز بیمه پایه و دفترچه خدمات درمانی،به هیچ عنوان بیمه دیگری انجام نداده،نمیدهد و نخواهد داد.
افرادی که توسط تماس هاس تلفنی شما را به خرید بیمه تکمیلی ترغیب می نمایند،شیاد و کلاهبردار بوده و در صورت تماس این افراد لطفا و حتما با سازمان بازرسی کل کشور تماس  و در صورت امکان از طریق شکایت به مراجع قضایی پیگیر آن باشید.