در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

در مصاحبه استخدام در خصوص قانون اضافه کار کارفرما اعلام نمود که اضافه کاری سقف نداشته و با تایید مدیر مستقیم پرداخت خواهد شد. همچنین در فرم قرارداد در این خصوص نوشته شده است که اضافه کار طبق قانون وزارت کار محاسبه و پرداخت می شود. (لازم بذکر است نسخه قرارداد با این وجود که در مفاد آن ذکر شده در دو نسخه به حکم واحد به امضا طرفین می رسد تحویل کارمندان قرار نمی گیرد).

با این وجود و با توجه به تایید ساعات اضافه کار از سمت مدیر مستقیم تنها ۴۰ ساعت از ساعات اضافه کار در ماه پرداخت می شود. آیا امکان شکایت وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

اضافه کاری فاقد حضور و به صرف تایید ودرخواست مدیر باید به تایید بالاترین مقام شرکت برسد و الزاما درخواست اضافه کاری بعنوان تشویق باعث ایجاد تعهد کارفرما نمیگردد