در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

آیا 40% اضافه ساعات اضافه کاری از روی مجموع حقوق روزانه و پایه سنواتی بدست میاد یا اینکه کاری به پایه سنواتی حتی حق شیفت نداره و پایه سنواتی بطور جداگونه و یکجا در آخر ماه یا سال پرداخت میشه؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
مجموع دستمزد ثابت و پایه سنواتی ، مزد مبنا را تشکیل می دهد که ملاک محاسبه حقوق و اضافه کاری و حق شیفت و عیدی و سنوات و مأموریت می باشد.