در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام. اینجانب در مهدکودک به مدت ۷ماه مشغول به کار بودم که بیمه این مدت برام پرداخت شده ودر این مدت باردار نیزشدم با تجویز پزشک و عدم توانایی کار درخواست مرخصی استعلاجی نمودم و کار فرما از اینجانب رسیدی تحت عنوان پرداخت حق و حقوق تا تاریخ ۳۰مهر ماه (پایان ۷ماه)از من گرفتن ودر آن از کلمه استعفا نیز استفاده کرده حال که که درخواست مرخصی استعلاجی و زایمان از بیمه نمودم گفتن که شما استعفا داده ای ولیمه به شما تعلق نمی گیرد با وجود آنکه هیچ کدام ازمن و کارفرما اطلاع از نحوه درخواست استعلاجی نداشتم چکار باید بکنم.

گفتن باید در دیوان عدالت اداری از بیمه شکایت کنم اما به چه صورتی نمی دانم.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

اگر در زمان مرخصی کارفرما در لیست بیمه برای شما ترک کار زده باشد نمیتوانید از مزایای مرخصی استعلاجی و زایمان بهره ببرید و استعفا ربطی به عدم پرداخت این مزایا ندارد به طور حتما ترک کار اعلام شده توسط کارفرما باعث ایجاد این مشکل شده است

کارفرما باید مجددا برایتان شروع بکار و بعد از ان نام شما در لیست بدون کارکرد باید باشد وترک کار نخورده باشد مشروط براینکه هنوز فارغ نشده باشید