در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (110 امتیاز)
سلام
منظور از "ظرف یکسال قبل از زایمان حق بیمه 60 روز را پرداخت کرده باشد در قانون مرخصی زایمان چیست؟
برای نمونه: ایا خانمی که در دوران بارداری اشتغال به کار شده و هشت ماه بیمه دارد می تواند از این تسهیلات استفاده کند یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام بله منظور این است که اگر تاریخ زایمان 30/1/96باشد تا 30/1/95حداقل شصت روز حق بیمه پرداخت کرده باشد که بتواند از مرخصی زایمان استفاده کند