در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام و درود .

بنده از موسسۀ محل کارِ  خود، به دلیل رفتارهای بد و بی احترامی های مدیرعامل شرکت ( که سالها بر همین نحو بوده برای همه کارکنان) و همچنین به دلیل درخواستهای خارج از استانداردِ مدیریت برای اضافه کاری حتی در روزهای جمعه و روزهای تعطیلی رسمی ، بدون دادن هیچگونه مبلغی در قبال اضافه کاری( جزءِ کارکرد میدانست و باید حضور پیدا میکردیم ، وگرنه از نظر کاری به مشکل میخوردیم ) تصمیم به خروج از آن موسسه نمودم و نامه استعفای خود را دادم .

 اکنون میخواهم به تامین اجتماعی برای بیمه بیکاری مراجعه و اقدام نمایم ( کم کم دارد یک ماه مهلتم پر میشود). آیا شامل دریافت  بیمه-بیکاری میشوم ؟ با سپاس
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ
سلام
نظر به قانون بیمه بیکاری، این صندوق تنها از افرادی حمایت میکند که به طور غیرارادی اخراج شده باشند نه با میل و اراده شخصی. فلذا نظر به اینکه استعفا داده اید چنین امری امکان پذیر نیست. مگر اینکه شرکت در راستای دریافت بیمه بیکاری با شما همکاری نموده و به شما قرارداد یکسال اخر + نامه عدم نیاز بدهد.