در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (190 امتیاز)
یک نمایندگی به ما گفت که دفترجه درمان هم میتوان با خرید بیمه مان گرفت؟ ایا صحت دارد

سوال بعدی تفاوت بیمه مستمری زنان خانه دار با بیمه عمر مان در چیست کدامیک پیشنهاد میشود برای خانم 55 ساله خانه دار سالم ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام ،وقت بخیر.

اصولا برای دریافت دفترچه های بیمه پایه چند راه وجود دارد:

۱-بیمه سلامت(برای تمام افرادی که فاقد هر نوع دفترچه بیمه پایه در سراسر ایران می باشند).

۲-دفترچه تامین اجتماعی(بصورت کارگاهی،خویش فرما،مشاغل آزاد،زنان خانه دار).

۳_دفترچه یگانهای نظامی مانند ارتش،سپاه و....

۴_دفترچه کارکنان بانکها(تحت پوشش خود بانک میباشد).

پس عملا هر یک از اقشار جامعه که نیاز به دریافت دفترچه خدمات درمانی در سراسر ایران داشته باشند به یکی از طرق بالا میتونن دفترچه خودشون رو دریافت کنن.

بر همین اساس،هیچ یک از شرکتهای بیمه اجازه صدور و یا ثبت نام بیمه های پایه(دفترچه ای) را نداشته و نخواهند داشت.

البته ممکنه که همکار بیمه ای بنده بخواد بجای شما به مراکز ثبت نام بیمه ایرانیان مراجعه کنه و زحمت ثبت نام تون رو بجای شما بکشه وگرنه این کار رو خودتون هم میتونین انجام بدین.

بیمه زنان خانه دار در حال حاضر با حق بیمه ماهانه ۱۲۰،۰۰۰ تومان ثبت نام میشه و از سن ۱۸ تا ۴۰ سال ثبت نام میشه و باید بازای هر سالی که سن تون از ۴۰ سال بیشتر بود،یکسال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشین!!!

پس اگر شما با ۵۵ سال بخواین آن را ثبت نام کنین باید ۱۵ سال سابقه بیمه داشته باشین،وگرنه امکان پذیر نیست.

اما بیمه عمر رو میتونین از الآن تا سن ۷۰ سالگی ثبت نام کنین که پیشنهاد بنده برای ثبت نام شما حداقل ماهانه ۱،۰۰۰،۰۰۰﷼ هست که اگر سالانه پرداخت کنین براتون خیلی خیلی بهتره،در غیر اینصورت میتونین ۶ ماهه،۳ماهه و در مرحله آخر ماهانه نیز ثبت نام کنین.

در خصوص شرکتهای بیمه ای باید خدمت تون عرض کنم که با توجه به سرویسهای مناسب شرکتهای بیمه خصوصی در حال حاضر(که بیمه ایران فاقد بعضی از آنهاست) و با احترام به شرکت بیمه ایران که مادر همه شرکتهای بیمه ای و با سابقه ترین شرکت در این زمینه هست،باید خدمت تون عرض کنم که در حال حاضر بیمه پاسارگاد،در این زمینه سرآمد شرکتهای بیمه ای خصوصی میباشد.

با تجدید احترام