در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام
یک سوالی
شما میگویید که تا سقف 200 میلیون برای فوت عادی میده و امراض خاص  را تا سقف 30 تومن میده، فرض کنید بنده 35 ساله هستم، قرارداد30 ساله هم میبندم.
در زمان سن زیر 60 سال که اصولاً امراض خاص سراق آدم نمی یاد، اکثر بالای 60 سال است.

که بالای 60 سال هم بیمه امراض خاص را پرداخت نمی کنه. فوت هم که اگر حالا اتفاق بیوفته تا سقف سقف سقفش که بستگی به پول اولیه داره 200 میلیون میده، حالا اگر 25 سال دیگه این اتفاق بیوفته این 200 میلیون به اندازه پشکل هم نمی ارزد. چون وقتی میگویید در سال 25 پرداختی بیمه مثلا ماهی 20 میلیون میدیم این 200 میلیون یعنی هیچ پولی نیست.

نکته دوم، در زمان اولیه و شروع این بیمه که سودی ندارد و برای بیمه ها هزینه میشود.
پس این بیمه در زمانی که جوان هستی و به پول و سود نیاز داری که پول و سودی نمی دهد و در زمانی که در خطر امراض و مرگ و میر بیشتر هستیم بیمه تقبل نمی کنه(شرایط سنی)  و یا پول بسیار اندکی و ناچیز قرار بده.

نکته بعدی، تمام پرداختی حوادث، امراض، فوت، همه دارای شرایط خاصی هستند که اگر هم برای کسی قرار اتفاق بیوفته در قسمت استثنا هستند و بقیه مواردی که شامل میشود ناچیز است.
نکته یکی به آخر، همون پول خود مردم را بهشون مثلا وام میدهید اونم با سود حدود24 درصد.

نکته آخر، پولی که از مردم میگیرن و میگویند به صورت ماهانه و یا سه ماهه و...  بپردازید، در واقع شرکت بیمه به صورت سالانه حساب میکنه و در موقعی که میگه ماهانه پرداخت کنید، سود پول را کم میکنه و بعد حساب میکنه.

عملاً نوعی کلاه برداری است
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

نمیدونم که شما در کجای ایران عزیزمون زندگی میکنین،ولی بنظرم از اخبار روز مملکت بی اطلاع هستین.

چندین ساله که با وجود روغن،شیر،لبنیات پالم دار،مرغ و گوشت و میوه های هورمونی و شیمیایی،پارازیت های ماهواره و.... از وجود سونامی سرطان در ایران بی اطلاع هستین!!

ما همین الآن چندین فقره پرونده های خسارت امراض در حال پرداخت داریم که اکثرا جوان بوده و حتی زیر سن ۴۰ سال هستن،چه برسه به ۶۰ و بالای اون!!!

ضمنا بیمه عمر جای داشتن آرامش و خرید پوششهای بیمه ایه دوست من،نه سرمایه گذاری یا هر چیز دیگه ای که همکاران عزیز ما به اشتباه به آن بیمه عمر و سرمایه گذاری گفتن و میگن.

جای سرمایه گذاری بانک هست دوست خوب من.

من به شما پیشنهادی میدم،شما پول تون رو بزارین در بانک.

اگر در سال اولی که پول تون رو در بانک گذاشتین حادثه ای براتون رخ داد که نیاز به پول داشتین،آیا پول توی بانک تون رو برداشت نمیکنین؟؟

آیا اونقدر از پشتوانه مالی خوبی برخوردار هستین که اگه شوک مالی براتون اتفاق افتاد،به اون پول دست نزنین؟؟

بفرض مثال که شما این پول رو در بانک بزارین،چقدر به شما سود خواهد داد با سود سپرده ۱۵٪ فعلی و اینکه ممکنه شما این ۱۰۰ یا ۲۰۰ هزار تومن تون رو ماهانه بحساب تون واریز کنین،دیگه سود زیادی بهش تعلق نمیگیره و حداکثر بین ۸٪ تا۱۰٪ خوپاهد بود.

بازم فرض رو بر این میگذاریم که شما این پول رو دست نمیزنی تا ۶_۵ سال،بمحض اینکه این پول کمی زیاد بشه که بتونی باهاش یه حرکتی کنی۱۰۰٪ اون پول رو بدون هیچ تعهد بازگشتی به حساب بانک تون خرج خواهی کرد!!!

بنابراین خواهی دید که بعلت وجود مشکلات مادی و خواسته های زیاد،خصوصا در سن جوانی،( در بهترین حالت)عملا شما نخواهی توانست پولت رو بیش از ۵ سال پس انداز کنی!!

در صورتیکه ما از بیمه نامه عمرتون(باحفظ پوشش ها و منافع آن) تا ۹۰٪ اندوخته رو بهت وام میدیم(تنها با ۴٪ کارمزد_بدون نیاز به ضامن_ و با بازپرداخت ۳ ساله_به دفعات)!!!

ضمنا در نظر داشته باش که شما این مبالغ رو در عرض ۳۰ سال پرداخت نموده و به یکباره کل آن را با سودی که بهش تعلق میگیره،با کلی پوششها و امکانات بیمه ای خواهی داشت.

اگه شما در حال حاضر،راهی منطقی که بجز پوششها و وام و شرایط بیمه نامه به ما ارایه بدی که بهتر از این شرایط باشه،قطعا از آن استقبال خواهیم کرد.