در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)

در بیمه عمر ما  عبارت " حق بیمه پوشش های اضافی از حق بیمه سالانه فوق کسر گردد " به زبان خیلی ساده یعنی چی ؟

 اگر از حق بیمه ای که ماهی یا سالی یکبار واریز میکنیم کسر نشود کی باید پرداخت شود ؟ تمام پوشش های اضافی را میخواهم آن را تیک بزنم بهتر است یا نزنم؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

دوست گرامی سلام،وقت بخیر.
حق بیمه پوشش های اضافی از حق بیمه سالانه فوق کسر میگردد،یعنی اینکه حق بیمه اضافی بابت اون پوششها از شما دریافت نمیشه،درست مانند سیستم عملکرد در بیمه های عمر پاسارگاد.
اکثر شرکت های بیمه،بابت پوشش های اضافی از شما حق بیمه اضافی دریافت می کنن که باعث بالا رفتن حق بیمه میشه و پرداختی شما رو در بیمه ناه بالاتر میبره.
خیلی از افراد براشون مهم نیست که پول بیشتری پرداخت کنن،ولی برای خیلی از افراد حتی پرداخت هزار تومان بیشتر هم ناراحت کننده است.
ضمنا بیمه نامه را با پوشش های کامل و حداکثر تیک بزنین تا از کامل ترین امکانات بیمه نامه بهره مند بشین.
در صورت نیاز به مشاوره رایگان میتونین همه روزه از ساعت ۱۷/۰۰ الی ۲۱/۰۰ با بنده در تماس باشین.