در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام من تو بيمه ما بيمه عمر كردم و هرسه ماه مبلغ١٥٠٠٠٠تومان و سالانه ميشود٦٠٠٠٠٠ تومان  وبا افزايش سالانه نرخ بيمه ٥درصد.

سن من ٢٢سال و قد ٧٥ و وزن ٧٠ ميباشدو فقط پوشش فوت و فوت در حادثه رو خريداري كردم.حال ميخواهم بدانم كل سرمايه بعد از ١٥و ٢٠ سال،بيمه ب من پرداخت ميكند

باتشكر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

با توجه باینکه بیمه نامتون صادر شده،به جدولی که در بیمه نامه شما وجود دارد مراجعه ونسبت به مشاهده جدول ارزش بازخرید بیمه نامه تان اقدام نمایبد.

در صورتی که باز هم سوالی داشتین میتونین جدول بیمه نامتون رو در تلگرام برام بفرستین تا توضیح بیشتر رو بهتون بدم.

انتخاب حق شماست.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.