در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
سلام. چرا بیمه عمر ایران اینقدر ضعیف عمل می کنه؟اخیرا متوجه شدم که بیمه عمر ایران برای افراد بالای 60 سال تا 100سالگی به شرط چکاپ رایگان بیمه صادر می کنه.با نمایندگی های مختلف تماس گرفتم یکی گفت چکاپ به شرطی رایگانه که هیچ مشکلی نداشته باشین اگه مشکل داشتین باید پولش رو بدید.یکی دیگه گفت نهایت تا 70 سال قرارداد می بنده.یکی دیگه گفت در هر صورت رایگانه ولو این که انصراف بدین که پولشو می گیرن.
دلیل این همه ناهنجاری چیه؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
پدر گرامی سلام،وقت بخیر.

با توجه به تغییر در شرایط صدور بیمه نامه که باید مسلما از طریق مراکز و شعبات باطلاع نمایندگان برسه(گاها میرسه و گاها نمیرسه_بعلت زیاد بودن نمایندگان بیمه ایران)،و گاهی اوقات هم که ارسال میشه،همه همکاران و نمایندگان عزیزمون به آنها توجه و دقت نمیکنن،عده قلیلی از این دوستان از شرایط جدید اطلاعی ندارن.

پیشنهاد بنده اینه که اگه فقط میخواین از بیمه ایران استعلام بگیرین،با یکی از مراکز و شعب اصلی مانند شعبه سعدی و یا فاطمی تماس بگیرین و دقیق تر به جواب تون برسین.

با همه این اوصاف که شما فرمودین،بعید میدونم که بیمه ایران بیش از ۱۰ میلیون تومان به شما پوشش فوت لحاظ و بیمه تون رو صادر کنه و بیمه پاسارگاد هم تقریبا با همین مقدار پوشش امکان صدور بیمه نامه تون روخواهد داشت.

ضمن اینکه در بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،علاوه بر وجود نازنین شما،منزل مسکونی تان نیز تحت پوشش بیمه آتش سوزی قرار خواهد گرفت!!!

با تجدید احترام،ادیب زاده

مدیرفروش بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد