در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (130 امتیاز)
سلام خانمم 7ماه بارداره الان یک ماه دکتر متخصص براش استعلاجی نوشته تامین اجتماعی براش شورا تشکیل داده ایا نباید دکتر معتمد فقط تاییدش میکرد ونیاز به شورا نبود و اداره کار گفته اگر شرکت استعلاجی که تایدیه تامین اجتماعی رو قبول نکنه یا بعد این یک ماه بگه اخراجی نه میتوانه مرخصی زایمان بگیره نه بیمه بیکاری چون گفتن قوانین در سال 96 تعغیر کرده و اصلاحیه خورده ممنون میشم زود جواب بدین
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام:
گواهی ایام مرخصی استعلاجی ومرخصی بارداری بدوا باید ازطرف پزشک متخصص صادروسپس به تایید پزشک معتمد سازمان تامین اجتماعی برسد.
پس از تاییدازسوی بیمه کارفرما مکلف به تبعیت از آن قوانین میباشد...