در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام ۸ ماه شاغلم قرارداد دارم ولی هیچ نسخه ای در دست من نیس فقط یک رسید با مهر شرکت دارم که چک ضمانتم دستشه، قراردادم طبق اداره کار هست ولی ۴ماه اول حقوقم کمتر از اداره کار بوده و بیمه ام هم رد نشده ولی کارفرما گفته رد می کنم، ایا الان بعد ۸ ماه می تونه بیمه رو برام رد کنه؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
سلام و عرض ادب

همراه عزیز سایت بیدبرگ

اساساً بیمه معوقه توسط کارفرما به سادگی قابل پرداخت نیست و شما باید برای خواسته خود مبنی بر 8 ماه کارکرد و عدم واریز حق بیمه توسط کارفرما و مابه اتفاوت حقوق کمتر از وزارت کار باید در اداره کار با همین موضوع دادخواست داده و رابطه کارگری و کارفرمایی خود را اثبات کنید اگر نسخه قرارداد ندارید می توانید با پرینت مهرشده بانک که کارفرما به حساب شما حقوق واریز کرده است بعنوان مستندات به اداره کار مراجعه نمایید. مطالبات دیگر اعم از عیدی و سنوات هم در صورت اثبات رابطه قابل وصول است.

مریم زنده دل