در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام ما تصادف کردیم و دادگاه بعد ۶ ماه رای صادر کرد که ما اعتراض نزدیم با این که کمتر از حق تعیین کردن . فرم های قبول نظر دادگاه رو هم توو شرکت بیمه پر کردیم . حالا میگن ۱۰ درصد جریمه بیمه گذار یعنی ۲و نیم میلیون بابت ماشینی که براش بیمه کردیم و تصادف کردیم پول بدیم که دیه رو بدن و ۳ تا ۴ ماه هم زمان می‌بره پول رو بدن . الان درسته این موضوع؟ زمان برای دادن دیه و دریافت پول ازما؟ راهنمایی کنید ممنون میشم
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
بابت حادثه ای که براتون اتفاق افتاده خیلی متاسفم
بعد از قطعیت رای دادگاه و ابلاغ توم به بیمه شرکت بیمه ۲۰ روز مهلت داره تا خسارت شمارو پزداخت کنه درغیر این صورت معادل نیم در هزار خسارت در هر روز باید جریمه به شما پرداخت کنه .
اون ده درصدی که میخان‌بگیرن رو متوجه نشدم.
بیمه گر ففط در یه مورد میتونه از شما مبلغی دریافت کنه که حادثه واقع شده بعلت ارتکاب شما به یکی از تخلفات ۲۰ گانه حادثه ساز رانندگی باشه که در بار اول ۲ونیم درصد و باز دوم ۵درصد و بار سوم ۱۰ درصد خسارات رو باید بپردازید