در دیه و بیمه خودرو توسط
چهار ماه است که حکم قضایی پرداخت دیه خود را به بیمه گر داده ام هنوز دیه مرا پرداخت نمکنند مرا راهنمای کنید مبلغ دیه 26 میلیون تومان است
3 پاسخ
توسط

بهترین پاسخ
با سلام

طبق ماده 33 قانون جدید بیمه شخص ثالث مصوب اردیبهشت 95 ، اگر بیمه گر ظرف مدت 20 روز پس از قطعی شدن دادنامه دیه را پرداخت نکند به ازای هر روز تاخیر باید نیم در هزار جریمه بپردازد.

لذا شما میتوانید با دادن دادخواست حقوقی بیمه گر را نسبت به پرداخت دیه و هم خسارتهای تاخیر تادیه بصورت روزشمار، و همچنین خسارتهای احتمالی دیگر مانند هزینه حق الوکاله، محکوم نمایید تا حقی از شما ضایع نشود.

اگر از طریق بیمه مرکزی بخواهید شکایت کنید شما به خسارت تاخیر تادیه نمیرسید ضمن اینکه ضمانت اجرایی لازم را بیمه مرکزی نخواهد داشت.

با احترام : موسسه حقوقی حامی تصادفات صدرا
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز با واحد بازرسی و شکایات آن شرکت تماس بگیرید و در صورت عدم پاسخگویی با بیمه مرکزی تماس بگیرید

توجه داشته باشید که حداکثر زمان برای پرداخت خسارات 15 روز پس از تکمیل پرونده است