در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
به نام خدا باسلام خدمت زحمت کشان بید برگ

سوال اینکه یه بنده خدایی درخواست کرده که تا پارسال برج یازده سر کار بوده وبیمه داشته یه کارفرمایی تقاضای کاری بهش میده رعنوان شب کار میره پیشش شیفت شب ودوباره پیشنهاد میده بهش میگه توی روز بیا من بصله بیمت هم میکنم  ایشان گول میخوره وقبول میکنه  عید گذشته بیمش نکرده بعد عید هم گذشته بیمش نکر ه  الان هم بیمه بیکاریش درست شده بهش میدن هم این اقا ی کارفرما ازش کار میکشه خودش این حرفو زده که از نظر قانون اسلام کار اشتراهی داره انجام میده والان من وادارش کردم بره قانون کار و بگه که مثلا جریان اینجوریه  بگه من  تا بحال پیش این اقا سر کار بودم  وبیمه بیکاری هم درزافت کردم

 بنظر شما راهی وجود داره چون این بنده خدا از قانون  بیمه و اینا خبر دار نیست یعنی این کارفرما داره کلاه سرش میزاره به گفته های کارفرمای جدیدش مرتکب این اشتباه شده حال چه باید بکنه اگر راهی داره لطف کنید به من بگید منم بهشون بگم  انشالله کارش درست بشه باتشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام:
البته سوال شما خیلی واضح نبود.
ولی اگر تا کنون بیمه بیکاری گرفته وجایی کار کرده وبیمه نشده،اشکال ندارد.
نیازی نیست به جایی اعلام شود.