در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

در تاریخ 2/5/1395 گواهینامه پایه 3 با مدت اعتبار 10 سال گرفتم (اولین گواهینامه ام بود) و در تاریخ 30/4/96 یعنی 3 روز مانده که 1 سال از تاریخ اخذ گواهینامه بگذرد تصادف منجر به جرح داشتم که در آن به میزان 50 درصد مقصر شدم.

محل تصادف هم در جاده ای بین 2 تا شهر بود که  فاصله 2 شهر از هم حدود 20 کیلومتر هست و من از هر شهر حدود 10 کیلومتر فاصله داشتم
سوالاتی برام پیش آمد که نمیدانستم از چه کسی بپرسم، لطفا کمکم کنید

آیا تصادف من در خارج از شهر  محسوب میشه؟
در حال حاضر گواهینامه همراه من است آیا گواهینامه من باید ضبط و باطل شود؟
نحوه برخورد قانون با این شرایط چگونه است؟
آیا باید دیه ای که شرکت بیمه گر من به اشخاص ثالث میدهد را پس بدهم؟ و اگر نتوانم آن را پس بدهم چه نتیجه ای دارد؟

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
شرایط بازیافت خسارت پرداختی توسط بیمه درمورد افرادیست که گواهینامه ندارن یاگواهینامه متناسب با ماشین نیست . مثلا با گ ۳ مشغول به رانندگی ون باشن . در اینصورت ازتون ریکاوری میشه .
گواهیینامه شما ضبط نمیشه اما مدتی از رانندگی محروم میشید . خسارت هم شما باید ۵۰ درصد خسترت ایشون رو پرداخت کنید که بیمه میده واگر مطالبه کنه مابفی خودتون پرداخت میکنید