در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام
همسر من سرطان لوزالمعده داره و به ناحیه های دیگه بدن هم پخش شده در طی شیمی درمانی نتیجه ای نگرفتیم و هنوز درمان ادامه دارد رای کمیسیون پزشکی این بود که درمان ادامه پیدا کنه و بعد دوباره مراجعه شود سوال من اینه که مریض های سرطانی به خاطر عوارض شیمی درمانی توان کار کردن ندارند هزینه های درمان رو چه جوری تامین کنن؟

  و در ضمن دکتر بهمون گفت خیلی امیدوار به درمان نباشید این درمانها صرفا برای ثابت نگه داشتن و عدم پخش توده های سرطانی انجام میشه و جنبه ی درمانی کامل نداره با این اوصاف چرا ااین رای و دادن چرا شرایط بیمار و روان بیمار و جسم بیمار درنظر گرفته نمیشه
به جز اعتراض راه دیگه ای هست ممنون میشم راهنماییم کنید.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام خیر مگر اینکه از طریق دیوان عدالت اداری شکایت نمایید